The Sting, Haga

Pe cat de bine arata pe dinafara, pe atat de bine arata si pe dinauntru. Mare, curat, primitor. The Sting este un magazin de haine in Haga, Olanda. Are doua nivele, parter si etaj, gol pe dinauntru asa incat odata intrat iti vine sa te uiti in sus de teama sa nu te trezesti cu plafonul peste tine. Nu vine, ba chiar te imbie sa te plimbi pe fiecare dintre cele doua nivele. Iar hainele sunt faine. Si acceptabile ca pret. Dar imi inchipui ca proprietarii magazinului platesc o chirie maricica pentru aceasta locatie exclusivista din centrul orasului. Mai ales ca la 200 de metri e o strada de shopping cu mall langa mall si magazine cu ştaif.

Merita venit, vazut, eventual cumparat si mers mai departe. Langa The Sting e un restaurant excelent, mancare a-ntaia. Asta asa, inainte sa va aventurati pe strada de shopping. Pe care o gasiti usor, cam toata lumea merge intracolo sau vine dinspre ea.

 

Va propun ca pe langa drumurile, chiar si virtuale, prin lumea larga, sa facem si o calatorie spirituala in mijlocul folclorului si culturii romanesti. Drept pentru care, tot se apropie Craciunul, va propunem o colectie de colinde de Craciun, o colectie chiar mare de colinde romanesti si nu numai, printre ele gasindu-se si binecunoscutul colind in limba engleza Silent Night. Gasiti versurile la fiecare dintre colindele propuse iar la majoritatea dintre acestea chiar si clipuri audio ale colindelor in interpretarea celor mai faine voci romanesti.
O, ce veste minunata
Deschide usa, crestine!
Domn domn sa-naltam
Florile dalbe
Din cer senin
Mos Craciun cu plete dalbe
Noapte de vis
Steaua sus rasare
Colindam, colindam iarna
Trei pastori
Clopotei clopotei
Saniuta fuge
O, brad frumos
Din an in an
Colindita
Afara ninge linistit
Astazi s-a nascut Hristos
Trei crai de la rasarit
Praznic luminos
Sus boieri nu mai dormiti
La Betleem colo-n jos
Buna dimineata la Mos Ajun
Mos Craciun
Silent night

 

De rasu’-plansu’
Bancuri cu Bula
Bancuri cu blonde
Bancuri seci
Faze comice din fotbal
Faze cu camera ascunsa
Faze cu batai intre fete

 
Legaturi utile:

Scorul Apgar descris pe intelesul tuturor. Cand si cum se calculeaza, cum se interpreteaza si care este rolul sau.
Sarcina pe saptamani, descrisa pe indelete
Modele de unghii – cele mai faine modele pentru unghiile tale
 
Si un pic de barfa.. 😉
Iti place Radio Zu? Atunci trebuie sa vezi ceva interesant despre acest post, detalii aici. Iar daca nu asculti radioul pentru ca esti televizoman convins, arunca-ti o privire si aici, s-ar putea sa te surprinda ce o sa citesti despre Pro TV.
 
Sa trecem si la financiare, poate ai nevoie de un curs valutar BNR sau de un convertor valutar, ti-l recomand cu incredere si cu placere in acelasi timp.
 

Reclame