viena

Un du-te-vino organizat

Ai zice ca-i aglomerat, nu-i asa? Ei bine, pentru ei asta-i chiar aglomeratie. Dar nu sperie pe nimeni. La cat de senini si rabdatori sunt..

Si ai zice ca stau, nu-i asa? Ei bine, nu stau. Pentru ca odata venita culoarea verde la semafor, se duc. Cam toti. Acolo n-apuci sa stai 3 semafoare. Totul trebuie sa fie in miscare. Ca tara intreaga.

viena

Oricum ajunge rapid la destinatie, de ce nervi?

Si mai mi-aduc aminte de drumurile facute prin Austria cu masina. Intre localitati (dar nu pe autostrada), toata lumea cu 80 km/ora, nu depasea nimeni, absolut nimeni. Toti in coloana, mers lejer ca nu arde nimica. Iar pe autostrada alergi cu masina, depasesti, te dai inapoi cu vehiculul pe banda din dreapta sa te poata depasi alti vitezomani. Vrei sa depasesti, te duci din nou pe banda din stanga, treci de cel care merge mai incet decat tine, apoi te intorci pe banda din dreapta. In felul asta toti au loc, nu-s nici flash-uri, nici claxoane, civilizat. In Austria am simtit placerea de a conduce masina. Pierita la intoarcere dupa ce am trecut de Nadlac.

Reclame