Au trecut 24 de ore de la intoarcerea dintr-un city-break minunat, as putea spune chiar triplu. Pentru ca in ultimele zile am vizitat Bologna, Ferrara si Modena, in Italia. Bologna, considerat chiar de unii italieni drept al doilea oras ca frumusete din Italia, dupa Venetia, si capitala italiana a mancarurilor – aici n-as fi chiar de acord cu ei dar.. de gustibus; Ferrara – orasul bicicletelor si al castelelor ca in povesti; si Modena – orasul lui Maserati, Lamborghini si Ferrari. Asa incat o sa avem ce povesti in perioada urmatoare. Pana acolo insa vreau sa va recomand un hotel, cel la care am si stat in Bologna: Suite Hotel Elite.

4 stele care chiar au fost patru atat in ceea ce priveste conditiile de cazare (camera, masa, Internet) cat si prestatia personalului angajat. Care personal trebuie sa o spun, a fost in majoritate romanesc. Echipa din sala de mese: integral romaneasca; cameristele: romance, chiar si la receptie am avut un ardelean de-al nostru. Aprecierile dinainte sunt totusi obiective.

Hotelul e situat la walking distance fata de toate obiectivele turistice ale orasului si are in apropiere restaurante deschise si la ore mai putin normale, o sa vedeti cand ajungeti acolo cum e sa bati orasul in lung si in lat si un pic dupa ceea ce consideram noi pranz, cand vrei sa mananci, te trezesti ca majoritatea restaurantelor sunt inchise..

La doar 5 minute de statia de autobuz de la / catre aeroport, acesta oricum situat la doar cativa kilometri de oras, fapt pentru care si taxiurile sunt convenabile pentru aceasta deplasare.

Si la 15-20 de minute de Piazza Maggiore, piata centrala a orasului, drum care se face in deplina siguranta, fiind bulevard „principal” al orasului, care traverseaza orasul de la vest la est.

Detaliile sunt: Suite Hotel Elite
Adresa: Via Saffi, 40 – 40131 Bologna (BO)
Site Internet: suitehotelelite.it

Hotel recomandat, mie, de catre Eximtur.

Anunțuri