Barcelona

Cred ca era fain sa fii capitan de vas, sa vii cu corabia si sa andochezi la tarm, sa-ti aseze scara sa cobori pe pamantul pe care l-ai lasat cu multe luni inainte si sa mergi in aceasta cladire ce functiona atunci, si functioneaza si astazi, drept casa marinei spaniole. Superba cladire. Ce ziceti?

Mai jos o imagine peste cladirea deja vazuta, catre portul turistic al Barcelonei, acum intesat de iahturi ale tinerilor si oamenilor cu bani. Dincolo de ele, Maremagnum, un mall amplasat pe o limba de pamant, IMAX-ul orasului si acvariul. Sunt sigur ca nu le veti rata daca ajungeti in Barcelona.

Barcelona

Portul turistic

Undeva acolo in planul al doilea, al treilea se gaseste si Acvariul din Barcelona, absolut imens si absolut fabulos daca imi este permisa o astfel de exprimare. Nici nu incape vreo urma de comparatie cu cel din Constanta. Dar daca tot am adus vorba despre orasul de pe malul Marii Negre si despre Acvariu, pesti si altele de genul acesta, iata si un link care va poate fi util, programul de functionare si al reprezentatiilor de la delfinariul din Constanta.
 

Reclame