H2O si Burn, in parteneriat cu Primaria Sinaia, va invita sa va incendiati placile la Burn the Slope, un concurs tip slopestyle de snowboard si ski care va avea loc pe 12 martie in Burn Air Park Sinaia (Valea Soarelui, Cota 2000, accces cu telescaunul).

Vor fi puse la bataie premii de 9.000 RON, din care 5.000 RON cash si 4.000 RON in produse Forum, Skullcandy si Special Blend. SinaiaPremiile cash se vor oferi dupa modelul Cash 4 Trick, potrivit caruia finalistii vor fi remunerati pe loc dupa fiecare evolutie pentru trick-urile reusite. Acest sistem va permite tuturor finalistilor sa castige cel putin un premiu si este modalitatea prin care H2O si Burn doresc sa motiveze cat mai multi rideri.

Riderii care vor realiza insa trick-urile cele mai complexe vor putea accede, pe langa sumele de bani pe care le ofera organizatorii, la premiile in produse, ce vor fi repartizate pe categorii: locul 1, 2, 3; Best Ski; Best Babe si Best YoungBlood.

Programul concursului

10.00 inscrieri
11.00 – 11.30 antrenamente
12.00 calificari
13.30 finala

Iar seara petrecere cu DJ Bully si DJ Shaka printre rauri de Burn! Party-ul si festivitatea de premiere vor avea loc la Hotel Cota 1400 din Sinaia.

Anunțuri