Editia a 3-a aduce cateva modificari, mai ales in zona regulamentului de concurs. In schimb premiile au ramas aceleasi si la fel de atractive pentru ca prietenii de la Canon au ramas alaturi de noi si vor sponsoriza si aceasta editie. Iata detaliile concursului si mai apoi regulamentul:

Editia: a 3-a
Perioada: 28 februarie 2011, ora 0:00 – 6 martie 2011, ora 23:59
Tema concursului: Pe carari de munte
Numar premii: 3
Sponsor: Canon
Detalii premii: 3 premii constand in cate un fular si o cana (termos) Canon
Fularul este din fleece/polar.
Cana (termos) reprezinta o replica la scara 1:1 a obiectivului foto Canon EF 70-200mm L, realizata din otel inoxidabil. Premiul nu este deci un obiectiv foto Canon ci pur si simplu o cana cu care sa savurezi ceaiul ori cafeaua preferata. Au fost create de catre Canon Canada pentru a fi oferite fotografilor participanti la Jocurile Olimpice de Iarna de la Vancouver.
Imagine premii: Premii concurs

 

Regulament concurs

Articolul 1 – Scopul

1. Concursul, care se desfasoara prin intermediul retelei de socializare Facebook, are ca scop promovarea frumusetilor montane si impartasirea experientelor traite, prin fotografie, cu ceilalti participanti la concurs si vizitatori.

Articolul 2 – Participarea la concurs

1. Toti vizitatorii site-ului Traveloman.ro si ai paginii Traveloman pe reteaua de socializare Facebook pot participa la concursul saptamanii 28 februarie – 6 martie 2011 cu tema “Pe carari de munte”.
2. Fiecare participant poate trimite una sau mai multe fotografii pe tema data (participantii sunt rugati insa sa nu exagereze cu numarul de imagini trimise).
3. Fotografiile trebuie trimise prin e-mail, la adresa traveloman [.] fb [@] gmail [.] com pentru a putea participa la concurs. E-mail-ul trebuie sa contina numele complet (prenume, nume) al participantului la concurs.
4. Nu exista restrictii in ceea ce priveste data realizarii fotografiei sau a marcii aparatului de fotografiat cu care a fost realizata fotografia.
5. Participantul declara in mod implicit prin inscrierea fotografiilor in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acestora si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile de autor asupra fotografiilor incriminate.

Articolul 3 – Utilizarea imaginilor

1. Fotografiile inscrise in concurs vor fi postate intr-un album foto care va fi creat in sectiunea “Fotografii” a paginii Traveloman pe reteaua de socializare Facebook.
2. Fotografiile trimise de catre participantii la concurs vor face parte din arhiva de fotografii Traveloman si vor fi pastrate pentru o perioada neprecizata de timp.
3. Participarea la acest concurs reprezinta acordul tacit din partea participantului la concurs pentru eventuala utilizare a fotografiilor in vederea publicarii lor pe site-urile Traveloman.ro si Avola.ro (expozitie foto online), unde pot fi apreciate/comentate/discutate de catre vizitatori, atat in perioada de desfasurare a concursului cat si dupa terminarea acestuia.

Articolul 4 – Excluderi

1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude orice fotografie despre care considera ca nu corespunde temei concursului sau despre care considera ca ar putea aduce atingeri de orice natura scopului concursului sau imaginii generale a concursului sau organizatorului.
2. Crearea de profiluri false de utilizator Facebook pentru obtinerea unui numar mai mare de “like-uri/imi place” nu este permisa. In cazul in care organizatorul detecteaza existenta acestui tip de frauda, participantul va fi automat descalificat.

Articolul 5 – Premiile, jurizarea si votarea

1. In cadrul concursului vor fi acordate un numar de 3 premii: doua pentru cele mai bune fotografii jurizate si unul pentru fotografia care a acumulat cel mai mare numar de “like-uri/imi place” in intervalul de timp scurs de la publicarea fotografiei in albumul foto corespunzator concursului si termenul limita al concursului.
2. Castigatorii precedentelor 6 editii de concurs nu vor fi declarati castigatori ai acestei editii de concurs nici chiar in cazul in care indeplinesc conditiile necesare declararii drept castigator.
3. Jurizarea va fi facuta de catre organizator (incluzand si eventualii membri ai sponsorului).
4. Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul Traveloman.ro si pe pagina Traveloman de pe reteaua de socializare Facebook. De asemenea castigatorii vor fi notificati prin e-mail pentru demararea procedurilor de livrare a premiilor.

Articolul 6 – Note finale

1. Prin trimiterea fotografiilor prin e-mail si inscrierea in concurs participantul accepta si se declara de acord cu prezentul regulament de concurs.

Succes!
 
Traveloman