H2O si Burn va invita la o noua editie Photoride, care va avea loc la Balea Lac, Cabana Paltinu in 19 si 20 martie. Snowboard, freeski si fotografie la pachet, intr-un concurs din care lipseste cu desavarsire factorul de stres. Riderii sunt invitati sa faca ce stiu ei mai bine, adica sa se dea, iar fotografii au doua zile la dispozitie sa surprinda cele mai bune zece instantanee si sa le inscrie in una dintre categoriile de concurs:
 

 • Best photo – sectiunea principala
 • Best ski
 • Best babe on board
 • Best landscape
 • Best crash
 • Funniest picture
   
  Totalul premiilor se ridica la 8.000 ron (cash + produse), premiile pentru fiecare categorie vor fi impartite intre fotograf si riderul din poza castigatoare, cu conditia ca ambii sa fie inscrisi in concurs.
  Doi fotografi si doi rideri profesionisti vor face parte din juriu, iar un al cincilea vot apartine publicului, castigatorii fiind stabiliti in urma realizarii unei medii a notelor obtinute. Toate pozele inscrise in concurs vor fi expuse online pe pagina de Facebook a evenimentului.

  Sambata seara este Afterparty-ul incandescent cu DJ Bully si DJ Shaka si in aceeasi seara Burn pregateste o surpriza oferind un premiu special in cadrul unui Burn Night Session, care va avea loc la Hotelul de Gheata. Festivitatea de premiere va avea loc in cadrul unei mega-petreceri in Club Tralala pe data 2 aprilie 2011.

  Burn PhotorideAr mai fi de spus cateva cuvinte despre transportul pana la Balea Lac. H2O pune la dispozitie un autocar care va face drumul dus-intors Bucuresti – Balea Lac. Locurile din autocar vor fi oferite unui numar limitat de participanti pe baza unui concurs ce se va desfasura pe pagina de facebook Burn Photoride. Ce trebuie sa faceti este sa postati cele mai bune 3 poze de snowboard sau schi facute de voi si veti putea castiga unul dintre cele 50 de bilete oferite de H2O. Restul sunteti asteptati direct la Cabana Paltinu pentru doua zile de poze si riding!

  PROGRAM:

  Ziua 1 – Vineri 18 martie

  Plecare Bucuresti + Cazare Balea Lac

  Ziua 2 – Sambata 19 martie

  9:00 – inscrieri, sedinta tehnica
  10:00-… – freeride/freestyle session
  21:00 – party DJ Bully & DJ Shaka

  Ziua 3 – Duminica 20 martie

  10.00-14.00 – freeride/freestyle session
  19.00 – plecare spre Bucuresti

  Reclame