Editia a 5-a este inca si mai de nisa fata de precedentul concurs, in acelasi timp este mai generoasa fiindca tema concursului, „Copaci cu forme ciudate”, include si bonsaii si sequoia, si copaci si pomi si arbusti, indoor sau outdoor, din tara sau din strainatate, din padure sau din parc, de pe munte sau vreun tei ori stejar secular. Cea mai faina fotografie va fi rasplatita cu un exemplar din cartea-album „100 cele mai frumoase parcuri nationale ale lumii” si un exemplar din revista Photo magazine.

100 cele mai frumoase parcuri nationale ale lumii” te va purta de exemplu spre vulcanii Insulei Java, spre junglele care au înghitit fabuloasele orase maya, spre tara flamingilor roz, ori imaginare ascensiuni pe muntele sacru al aborigenilor australieni, urmate de câteva clipe de racoare la umbra unui copac din nesfârsitele savane acoperite cu soluri rosii. Iar exemplarul revistei Photo magazine iti va arata printre altele 7 camere foto in test comparativ, 11 obiective foto, exemple de fotografie de razboi dar si de fotografie de moda si iti va oferi ponturi despre panorame.

Va urez succes!
 

Editia: a 5-a
Perioada: 14 martie 2011, ora 0:00 – 20 martie 2011, ora 23:59
Tema concursului: Copaci cu forme ciudate
Numar premii: 1
Detalii premii: 1 premiu constand intr-un exemplar din cartea-album „100 cele mai frumoase parcuri nationale ale lumii” si un exemplar din revista Photo magazine
Imagine premii: Premii concurs

 
Iata doua exemple de ceea ce inteleg eu ca fiind copaci cu forme ciudate: link exemplu 1 si link exemplu 2. Bineinteles aceste fotografii nu participa la concurs.
 

Regulament concurs

Articolul 1 – Scopul

1. Concursul, care se desfasoara prin intermediul retelei de socializare Facebook, are ca scop formarea unui album foto public pe tema data si impartasirea experientelor traite de participanti, prin fotografie, cu ceilalti participanti la concurs si vizitatori.

Articolul 2 – Participarea la concurs

1. Toti vizitatorii site-ului Traveloman.ro si ai paginii Traveloman pe reteaua de socializare Facebook pot participa la concursul saptamanii 14 – 20 martie 2011 cu tema „Copaci cu forme ciudate”.
2. Fiecare participant poate trimite una sau mai multe fotografii pe tema data (participantii sunt rugati insa sa nu exagereze cu numarul de imagini trimise).
3. Fotografiile trebuie trimise prin e-mail, la adresa traveloman [.] fb [@] gmail [.] com pentru a putea participa la concurs. E-mail-ul trebuie sa contina numele complet(prenume, nume) si in acelasi timp real al participantului la concurs.
4. Nu exista restrictii in ceea ce priveste data realizarii fotografiei sau a marcii aparatului de fotografiat cu care a fost realizata fotografia.
5. Participantul declara in mod implicit prin inscrierea fotografiilor in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acestora si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile de autor asupra fotografiilor incriminate.

Articolul 3 – Utilizarea imaginilor

1. Fotografiile trimise prin e-mail (exceptand cele atinse de prevederile Articolului 4, punctele 1 si 2) vor fi postate intr-un album foto care va fi creat in sectiunea „Fotografii” a paginii Traveloman pe reteaua de socializare Facebook.
2. Fotografiile trimise de catre participantii la concurs vor face parte din arhiva de fotografii Traveloman si vor fi pastrate pentru o perioada neprecizata de timp.
3. Participarea la acest concurs reprezinta acordul tacit din partea participantului la concurs pentru eventuala utilizare a fotografiilor in vederea publicarii lor pe site-urile Traveloman.ro si Avola.ro (expozitie foto online), unde pot fi apreciate/comentate/discutate/downloadate de catre vizitatori, atat in perioada de desfasurare a concursului cat si dupa terminarea acestuia.

Articolul 4 – Excluderi

1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu primi in concurs sau de a exclude din concurs si/sau din albumul foto orice fotografie despre care considera ca nu corespunde temei concursului sau despre care considera ca ar putea aduce atingeri de orice natura scopului concursului sau imaginii generale a concursului sau organizatorului, inainte de publicarea in albumul foto, in cursul desfasurarii concursului sau dupa terminarea acestuia, fara sa ofere explicatii participantului.
2. Utilizarea sau crearea de profiluri false de utilizator Facebook pentru obtinerea unui numar mai mare de “like-uri/imi place” pentru fotografiile trimise nu este permisa. In cazul in care organizatorul detecteaza sau are banuieli privind existenta acestui tip de comportament/frauda, participantul va fi automat descalificat, fara ca organizatorul sa fie nevoit sa ofere explicatii participantului.
3. In cazul in care e-mail-ul prin care participantul la concurs trimite fotografii catre organizator nu contine numele complet al participantului la concurs organizatorul poate decide ca fotografiile primite sa fie adaugate la albumul foto conform scopului concursului dar sa nu fie declarate castigatoare nici chiar in cazul in care indeplinesc conditiile necesare declararii drept castigatoare.

Articolul 5 – Premiile, jurizarea si votarea

1. In cadrul concursului va fi acordat un singur premiu, pentru cea mai buna fotografie jurizata.
2. Castigatorii precedentelor 6 editii de concurs nu vor fi declarati castigatori ai acestei editii de concurs nici chiar in cazul in care indeplinesc conditiile necesare declararii drept castigator.
3. Jurizarea va fi facuta de catre organizator (incluzand si eventualii membri ai sponsorului).
4. Castigatorul va fi anuntat pe site-ul Traveloman.ro si pe pagina Traveloman de pe reteaua de socializare Facebook. De asemenea castigatorul va fi notificat prin e-mail pentru demararea procedurilor de livrare a premiului.

Articolul 6 – Note finale

1. Prin trimiterea fotografiilor prin e-mail participantul accepta si se declara de acord cu prezentul regulament de concurs.

Succes!
 
Traveloman
 

Anunțuri