E trecut de miezul noptii si concursul de fotografie cu tema „Castele si cetati” este deja incheiat. In urma ramane un album foto fabulos, cu nu mai putin de 231 de fotografii, a doua participare din scurta istorie a concursurilor pe care le organizam saptamanal, dupa cele 266 de fotografii inscrise in concursul avand tema „Fotografie de iarna”. Fapt ce ne-a obligat, acum ca si atunci, sa creem doua albume pentru acelasi concurs, facebook limitand numarul de poze ce pot fi adaugate intr-un album la 200.

In urma ramane si articolul lui Ciprian Onet care in e-mail-ul prin care a trimis fotografiile a scris o poveste intreaga despre experienta traita la Sibiu. Motiv pentru care disponibilitatea si efortul i-au fost rasplatite prin publicarea intregului material pe Avola.ro (expozitie foto online). Urmati linkul urmator pentru a vedea articolul lui Ciprian Onet.

Pentru ca aminteam de concursul cu fotografie de iarna sponsorizat de Canon, sa nu uit sa va spun ca acel concurs a prilejuit si descoperirea lui Andrei Baciu care, gratie fotografiilor trimise la concursul Traveloman, a ajuns fotograf partener Avola.ro. Il veti gasi saptamanal acolo, fotografii permanenti publicand in fiecare saptamana galerii foto (il puteti cunoaste pe Andrei urmand acest link si vedea primul sau articol complet urmand acest link).

Revenind la concursul nostru cu tema Castele si cetati sa anuntam primul castigator, desemnat dupa criteriul numarului de Like-uri. Este vorba de Ildiko Meszaros care a participat la concurs cu urmatoarea fotografie:

Castelul Bran, foto Ildiko Meszaros

Castelul Bran, foto Ildiko Meszaros

Urmati linkul urmator pentru a vedea albumul foto al concursului.

Probabil luni vom anunta si ceilalti doi castigatori, dupa evaluarea fotografiilor. Pana atunci, ne revedem la urmatorul concurs care se anunta a fi foarte colorat!

Cu bine,

Traveloman

Anunțuri