Saptamana Patimilor aduce un concurs de fotografie cu tema religioasa, cum probabil va si asteptati: Biserici si manastiri. Efortul este pe masura: 5 premii. Sper insa ca motivatia participarii la concurs sa fie dincolo de premii, anume sa participati cu drag la compunerea acestor albume foto absolut superbe cu fotografii din locurile pe care le-ati vazut si pe care vreti sa le impartasiti cu ceilalti participanti la concurs si vizitatori. Va invit asadar sa rascoliti sertarul cu amintiri.

Va astept si va urez succes!
 

Editia: a 10-a
Perioada: 18 aprilie 2011, ora 22:00 – 24 aprilie 2011, ora 23:59
Tema concursului: Biserici si manastiri
Numar premii: 5
Detalii premii: Huse pentru aparate foto compacte (deschidere cu fermoar; includ dispozitiv de prindere la curea si carlig; dimensiuni interior: 7x11x2cm; compozitie: poliester) si carduri de memorie SD (Secure Digital, capacitate 1GB)
Imagine premii: Premii concurs
Modalitate acordare premii:
 • 1 husa + 1 card pentru cea mai faina fotografie jurizata;
 • cate o husa pentru alte doua fotografii jurizate;
 • 1 husa + 1 card pentru fotografia care a acumulat cel mai mare numar de “like-uri/imi place” in intervalul de timp scurs de la publicarea fotografiei in albumul foto corespunzator concursului si termenul limita al concursului;
 • 1 husa pentru fotografia clasata pe locul al doilea dupa numarul de Like-uri/aprecieri stranse in intervalul de timp scurs de la publicarea fotografiei in albumul foto corespunzator concursului si termenul limita al concursului.
 •  

  Regulament concurs

  Articolul 1 – Scopul

  1. Concursul, care se desfasoara prin intermediul retelei de socializare Facebook, are ca scop formarea unui album foto public pe tema data si impartasirea experientelor traite de participanti, prin fotografie, cu ceilalti participanti la concurs si vizitatori.

  Articolul 2 – Participarea la concurs

  1. Toti vizitatorii site-ului Traveloman.ro si ai paginii Traveloman pe reteaua de socializare Facebook pot participa la concursul saptamanii 18-24 aprilie 2011 cu tema „Biserici si manastiri„.
  2. Fiecare participant poate trimite una sau mai multe fotografii pe tema data (participantii sunt rugati insa sa nu exagereze cu numarul de imagini trimise).
  3. Fotografiile trebuie trimise prin e-mail, la adresa traveloman [.] fb [@] gmail [.] com pentru a putea participa la concurs. E-mail-ul trebuie sa contina numele complet (prenume, nume) si in acelasi timp real al participantului la concurs. De asemenea sunteti rugati sa mentionati in corpul e-mail-ului sau in denumirea fisierului numele bisericii/manastirii din fotografie
  4. Nu exista restrictii in ceea ce priveste data realizarii fotografiei sau a marcii aparatului de fotografiat cu care a fost realizata fotografia.
  5. Nu sunt acceptate fotografii luate de pe Internet ori din alte surse si care nu apartin participantului la concurs.
  6. Participantul declara in mod implicit prin inscrierea fotografiilor in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acestora si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile de autor asupra fotografiilor incriminate.

  Articolul 3 – Utilizarea imaginilor

  1. Fotografiile trimise prin e-mail (exceptand cele atinse de prevederile Articolului 4, punctul 1) vor fi postate intr-un album foto care va fi creat in sectiunea „Fotografii” a paginii Traveloman pe reteaua de socializare Facebook.
  2. Fotografiile trimise de catre participantii la concurs vor face parte din arhiva de fotografii Traveloman si vor fi pastrate pentru o perioada neprecizata de timp.
  3. Participarea la acest concurs reprezinta acordul tacit din partea participantului la concurs pentru eventuala utilizare a fotografiilor in vederea publicarii lor pe site-urile Traveloman.ro si Avola.ro (incluzand sub-domeniile sale), unde pot fi apreciate/comentate/discutate/downloadate de catre vizitatori, atat in perioada de desfasurare a concursului cat si dupa terminarea acestuia.

  Articolul 4 – Excluderi

  1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu primi in concurs sau de a exclude din concurs si/sau din albumul foto orice fotografie despre care considera ca nu corespunde temei concursului sau despre care considera ca ar putea aduce atingeri de orice natura scopului concursului sau imaginii generale a concursului sau organizatorului, inainte de publicarea in albumul foto, in cursul desfasurarii concursului sau dupa terminarea acestuia, fara sa ofere explicatii participantului.
  2. Utilizarea de profiluri false / non-personale de utilizator Facebook pentru obtinerea unui numar mai mare de „like-uri/imi place” pentru fotografiile trimise nu este permisa. De asemenea primirea de aprecieri de tipul „like/imi place” din partea unor conturi de utilizator Facebook create pentru acest scop nu este permisa. In cazul in care organizatorul detecteaza sau are banuieli privind existenta acestui tip de comportament/frauda, participantul va fi automat descalificat iar fotografia nu va fi luata in considerare in cadrul procesului de desemnare a castigatorilor, fara ca organizatorul sa fie nevoit sa ofere explicatii participantului.
  3. In cazul in care e-mail-ul prin care participantul la concurs trimite fotografii catre organizator nu contine numele complet al participantului la concurs organizatorul poate decide ca fotografiile primite sa fie adaugate la albumul foto conform scopului concursului dar sa nu fie declarate castigatoare nici chiar in cazul in care indeplinesc conditiile necesare declararii drept castigatoare.

  Articolul 5 – Premiile, jurizarea si votarea

  1. In cadrul concursului vor fi acordate 5 premii dupa cum urmeaza

 • 1 husa + 1 card pentru cea mai faina fotografie jurizata;
 • cate o husa pentru alte doua fotografii jurizate;
 • 1 husa + 1 card pentru fotografia care a acumulat cel mai mare numar de “like-uri/imi place” in intervalul de timp scurs de la publicarea fotografiei in albumul foto corespunzator concursului si termenul limita al concursului;
 • 1 husa pentru fotografia clasata pe locul al doilea dupa numarul de Like-uri/aprecieri stranse in intervalul de timp scurs de la publicarea fotografiei in albumul foto corespunzator concursului si termenul limita al concursului.
  2. Castigatorii precedentelor 6 editii de concurs nu vor fi declarati castigatori ai acestei editii de concurs nici chiar in cazul in care indeplinesc conditiile necesare declararii drept castigator.
  3. Jurizarea va fi facuta de catre organizator (incluzand si eventualii membri ai sponsorului).
  4. Castigatorul va fi anuntat pe site-ul Traveloman.ro si pe pagina Traveloman de pe reteaua de socializare Facebook in saptamana urmatoare celei de desfasurare a concursului. De asemenea castigatorul va fi notificat prin e-mail pentru demararea procedurilor de livrare a premiului.

  Articolul 6 – Note finale

  1. Prin trimiterea fotografiilor prin e-mail participantul accepta si se declara de acord cu prezentul regulament de concurs.

  Succes!
   
  Traveloman
   

  Reclame