Titlul nu-mi apartine, l-am gasit la un moment dat pe net si mi-a placut. Asa incat astazi mi-a fost usor sa-l regasesc. Este titlul sub care duc mai departe leapsa primita de la Teatrul Masca si pe care o gasiti descrisa la ei pe blog.
Urania
Momentul se potriveste bine cu sarbatorile Pascale asa incat nu mai stau pe ganduri si o anunt pe Sabina Cornovac ca ii ofer o carte in dar, pe care e musai sa o citeasca. 😉

Pentru ca zic ca o s-o scoata din rutina zilnica, pentru ca mai cred ca o sa-i dea si idei noi. Pentru ca e vorba de „Urania„, scrisa de J.M.G. Le Clezio, despre un baietel care isi creeaza propria sa lume, Urania, o tara de vis. Pe care o descopera mai apoi in.. (cine are carte, are parte de dezlegarea misterului 😉 nu pot sa zic mai multe)

Leapsa merge mai departe.. chiar la Sabina, care este rugata sa aleaga o persoana, dupa cum doreste, dupa cum pofteste, si sa ii ofere.. o carte. Cred ca e un gest nobil, un gest de prietenie, un gest de cultura in final. Gest la care poate sa adere oricine vede acest articol. Asa incat abia astept sa aud vesti despre asta.
 

Reclame