Daca la pesti nu prea v-ati inghesuit sunt convins ca saptamana aceasta vom avea un album mult mai bogat si mai colorat. Pentru ca tema concursului de fotografie este „Flori„. Din fereastra ori din jardiniera, din parc ori de la florarese, buchet gata sa fie dat cadou ori primit deja in dar, din gradina, din copaci, de pe camp sau din varful muntelui, florile sunt binevenite saptamana aceasta. Si daca la DVD-urile cu documentare despre viata in adancuri v-ati dat la o parte, despre premiile de saptamana aceasta pot spune doar ca sunt sigur ca majoritatea dintre voi nu ati mai vazut asa ceva pana acum. 5 inele pentru dumneavoastra doamne sau pentru doamnele dumneavoastra, inele cu.. flori. Da, chiar asa, flori adevarate. Si mai mult decat atat, dupa ce va veti dumiri singuri(e) va veti surprinde prietenii si prietenele cu faptul ca aceste inele stralucesc noaptea! Asa incat va astept la concurs.

p.s. Daca numarul participantilor la concurs si al fotografiilor va fi unul mare, vom suplimenta numarul de premii cu inca doua. Aceasta decizie o vom lua in functie de evolutia concursului.

Avem asadar..
 

Editia: a 12-a
Perioada: 2 mai 2011, ora 0:00 – 8 mai 2011, ora 23:59
Tema concursului: Flori
Numar premii: 5
Detalii premii: Inele transparente cu flori veritabile si cu proprietatea de a straluci in intuneric. Nu va spun mai multe, va las sa le descoperiti dupa ce le veti primi ca premiu, va zic, merita! (in realitate arata chiar mai bine decat in poza)
Imagine premii: Premii concurs
Modalitate acordare premii:
 • Cate un inel pentru cele mai faine 3 fotografii jurizate;
 • Cate un inel pentru 2 fotografii care au acumulat cel mai mare numar de “like-uri/imi place” in intervalul de timp scurs de la publicarea fotografiei in albumul foto corespunzator concursului si termenul limita al concursului.
 •  

  Regulament concurs

  Articolul 1 – Scopul

  1. Concursul, care se desfasoara prin intermediul retelei de socializare Facebook, are ca scop formarea unui album foto public pe tema data si impartasirea experientelor traite de participanti, prin fotografie, cu ceilalti participanti la concurs si vizitatori.

  Articolul 2 – Participarea la concurs

  1. Toti vizitatorii site-ului Traveloman.ro si ai paginii Traveloman pe reteaua de socializare Facebook pot participa la concursul saptamanii 2-8 mai 2011 cu tema „Flori„.
  2. Fiecare participant poate trimite una sau mai multe fotografii pe tema data (participantii sunt rugati insa sa nu exagereze cu numarul de imagini trimise).
  3. Fotografiile trebuie trimise prin e-mail, la adresa traveloman [.] fb [@] gmail [.] com pentru a putea participa la concurs. E-mail-ul trebuie sa contina numele complet (prenume, nume) si in acelasi timp real al participantului la concurs.
  4. Nu exista restrictii in ceea ce priveste data realizarii fotografiei sau a marcii aparatului de fotografiat cu care a fost realizata fotografia.
  5. Nu sunt acceptate fotografii luate de pe Internet ori din alte surse si care nu apartin participantului la concurs.
  6. Participantul declara in mod implicit prin inscrierea fotografiilor in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acestora si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile de autor asupra fotografiilor incriminate.

  Articolul 3 – Utilizarea imaginilor

  1. Fotografiile trimise prin e-mail (exceptand cele atinse de prevederile Articolului 4, punctul 1) vor fi postate intr-un album foto care va fi creat in sectiunea „Fotografii” a paginii Traveloman pe reteaua de socializare Facebook.
  2. Fotografiile trimise de catre participantii la concurs vor face parte din arhiva de fotografii Traveloman si vor fi pastrate pentru o perioada neprecizata de timp.
  3. Participarea la acest concurs reprezinta acordul tacit din partea participantului la concurs pentru eventuala utilizare a fotografiilor in vederea publicarii lor pe site-urile Traveloman.ro si Avola.ro (incluzand sub-domeniile sale), unde pot fi apreciate/comentate/discutate/downloadate de catre vizitatori, atat in perioada de desfasurare a concursului cat si dupa terminarea acestuia.

  Articolul 4 – Excluderi

  1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu primi in concurs sau de a exclude din concurs si/sau din albumul foto orice fotografie despre care considera ca nu corespunde temei concursului sau despre care considera ca ar putea aduce atingeri de orice natura scopului concursului sau imaginii generale a concursului sau organizatorului, inainte de publicarea in albumul foto, in cursul desfasurarii concursului sau dupa terminarea acestuia, fara sa ofere explicatii participantului.
  2. Utilizarea de profiluri false / non-personale de utilizator Facebook pentru obtinerea unui numar mai mare de „like-uri/imi place” pentru fotografiile trimise nu este permisa. De asemenea primirea de aprecieri de tipul „like/imi place” din partea unor conturi de utilizator Facebook create pentru acest scop nu este permisa. In cazul in care organizatorul detecteaza sau are banuieli privind existenta acestui tip de comportament/frauda, participantul va fi automat descalificat iar fotografia nu va fi luata in considerare in cadrul procesului de desemnare a castigatorilor, fara ca organizatorul sa fie nevoit sa ofere explicatii participantului.
  3. In cazul in care e-mail-ul prin care participantul la concurs trimite fotografii catre organizator nu contine numele complet al participantului la concurs organizatorul poate decide ca fotografiile primite sa fie adaugate la albumul foto conform scopului concursului dar sa nu fie declarate castigatoare nici chiar in cazul in care indeplinesc conditiile necesare declararii drept castigatoare.

  Articolul 5 – Premiile, jurizarea si votarea

  1. In cadrul concursului vor fi acordate 5 premii dupa cum urmeaza

 • Cate un inel pentru cele mai faine 3 fotografii jurizate;
 • Cate un inel pentru 2 fotografii care au acumulat cel mai mare numar de „like-uri/imi place” in intervalul de timp scurs de la publicarea fotografiei in albumul foto corespunzator concursului si termenul limita al concursului.
  2. Castigatorii precedentelor 6 editii de concurs nu vor fi declarati castigatori ai acestei editii de concurs nici chiar in cazul in care indeplinesc conditiile necesare declararii drept castigator.
  3. Jurizarea va fi facuta de catre organizator (incluzand si eventualii membri ai sponsorului).
  4. Castigatorul va fi anuntat pe site-ul Traveloman.ro si pe pagina Traveloman de pe reteaua de socializare Facebook in saptamana urmatoare celei de desfasurare a concursului. De asemenea castigatorii vor fi notificati prin e-mail pentru demararea procedurilor de livrare a premiului.

  Articolul 6 – Note finale

  1. Prin trimiterea fotografiilor prin e-mail participantul accepta si se declara de acord cu prezentul regulament de concurs.

  Succes!
   
  Traveloman