Fotografiile care au castigat concursul de fotografie cu tema „Flori” si desfasurat in perioada 2-8 mai sunt cele de mai jos, numele castigatorilor fiind mentionat sub fiecare imagine:
 

Daliana Pacuraru

Daliana Pacuraru


 
Jeno Udvardi

Jeno Udvardi


 
Radu Sergiu

Radu Sergiu


 
Anda Sosea

Anda Sosea


 
Cristina Covaci

Cristina Covaci


 
Andreia Butnaru

Andreia Butnaru


 
Constantin Nita

Constantin Nita


 
Felicitari Daliana, Anda, Cristina, Andreia, Jeno, Radu si Constantin pentru castigarea concursului!

Catre ei vor pleca premiile constand in cate un inel transparent cu flori veritabile. Sunt 7 castigatori si nu 5 cum aparea in prezentarea concursului pentru ca evolutia concursului si a albumului foto au justificat cu prisosinta aceasta suplimentare, asa cum am si promis de altfel.

Meritul va apartine voua, celor care participati la aceste concursuri, de aceea va multumesc tuturor si va invit la urmatoarele editii. Cum premiile fiecarui concurs nu se pot acorda castigatorilor ultimelor 6 editii iar ultimele au avut fiecare dintre ele un numar mare de castigatori, sansele de a primi un premiu sunt tot mai mari. Concursurile sunt saptamanale iar tema difera de la o editie la alta asa incat ramaneti pe-aproape si fiti pregatiti sa rascoliti prin sertarul cu amintiri.

Urmati linkurile urmatoare pentru a vedea fotografiile participante la concursul cu tema Flori, aflate pe pagina de Facebook Traveloman: LINK1 si LINK2.

Cu bine,

Traveloman
 

Reclame