Pe 24 mai Teatrul Masca implineste 21 de ani de la infiintare. Mult, putin, depinde de cat timp ati apucat sa petreceti alaturi de actorii lui. Insa indiferent de cat de bine ii cunoasteti sau nu, sunteti invitati sa petreceti impreuna cu ei la aniversarea ce va avea loc duminica 29 mai in parcul Herastrau din Bucuresti (intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle).

Targul de jucariiDimineata copiii sunt invitati sa capete abilitati de vanzari si negociere in cadrul Targului de jucarii (poate stiti din anii trecuti cand ati putut vedea o multime de micuti insirati de-a lungul aleilor cu jucarii aduse de acasa si negocieri „dure” purtate cu alti copii pentru vanzarea lor, ori negocieri cu sinele inainte de a le dona in zona special amenajata; bineinteles dupa alte negocieri acasa despre care sunt dispusi sa se desparte si de care nu.. 😉 ). Targul de jucarii se gaseste la a 12-a editie deja, semn ca cei mici invata repede, iar cel de duminica se va desfasura intre orele 11 si 13. Actorii teatrului ii vor destinde pe copii si parinti cu personajele pe care le vor aduce in parc.

Seara cei mari sunt invitati sa-l vada pe Gigi Amoroso, un prea-iubaret aflat permanent in cautarea doamnei sale, un cabaret tragi-comic cu Andrei Gonczi in rolul principal (dupa ce veti vedea piesa sigur veti vrea sa stiti cum il cheama pe actor).

Gigi Amoroso

Asa incat nu uitati sa va faceti program de iesit in parc duminica, veti sfarsi o saptamana si veti incepe o alta cu zambetul pe buze.

Imagini preluate de pe site-ul Teatrului Masca, www.masca.ro, unde puteti gasi toate evenimentele teatrului in aceasta perioada, multe dintre ele in aer liber.

Anunțuri