Conform inginerilor de la Airbus, viitorul transportului aerian nu mai sta in avioanele inghesuite si cu hublourile mici pe care le stim ci in avioane transparente ce vor permite calatorilor sa simta zborul prin nori ori sa vada Aurora Boreala in toata splendoarea ei, la care se adauga tehnologii inovatoare si ecologice. Va las sa vedeti filmul de mai jos, e spectaculos, e drept, si povestim dupa aceea.
 

 
Daca nu va va place peisajul, paronama cerului, veti puteti alege sa va petreceti timpul in camera holografica, la bar ori intr-o cabina privata pe care sa o personalizati dupa cum doriti: lumini de relaxare, aromaterapie, aer imbogatit cu anti-oxidanti..

Ce ziceti daca veti avea bilet pentru un scaun din avion care ar parea abia scos din fabrica? Nu doar al dumneavoastra ci toate scaunele s-ar curata singure dupa fiecare folosire, si nu doar atat dar vor folosi caldura corpurilor umane pentru a o transforma in energie utila altor activitati, de exemplu proiectarea pe tavan a unor imagini, un film poate..
Airbus
40 de ani este prezicerea Airbus pentru timpul necesar punerii in uz a unor astfel de aparate de zbor, pentru ca tehnologiile ar fi, o parte, deja disponibile, iar altele sunt aproape sa fie descoperite sau realizate. Noi sa fim sanatosi si sa ne vedem la bordul lor, ok?
 

Reclame