BarbadosCantareata, nascuta de altfel in Barbados, micul stat din Caraibe, a semnat un contract pe trei ani cu autoritatea de turism din insula natala. Rihanna va avea sarcina de a promova Barbados-ul ca „destinatia perfecta pentru vacanta” iar lucrul va incepe chiar in august cand frumoasa cantareata va sustine un concert in Bridgetown, capitala tarii.

Rihanna a acceptat fara sa ezite propunerea, spunand despre tara sa: „Barbados este un loc deosebit, locuitorii sunt calzi iar turistii sunt bineveniti. De altfel as vrea ca fiecare turist sa simta caldura sufleteasca a dragilor mei concetateni din Barbados si sa traiasca momente deosebite pe aceasta insula frumoasa.”

Bineinteles ca si reprezentantii turismului din Barbados sunt incantati de vedeta care va promova insula, purtatorul de cuvant al Autoritatii pentru Turism din Barbados, Richard Sealy, declarand: „Pentru lumea de pe intreg globul Rihanna este un fenomen, o adevarata senzatie; pentru locuitorii din Barbados Rihanna este insa ca si „fata din vecini”. Suntem mandri de ea si de faptul ca am incheiat acest parteneriat prin care Rihanna va promova insula Barbados ca una dintre destinatiile turistice principale din lume”.
 
 

 

Anunțuri