Trebuie sa constatam cu parere de rau ca nu avem in albumul foto niciun palmier de pe meleagurile noastre. Desi avem, conform recensamantului, 8 orase in Romania in care au fost plantati palmieri. Mai trebuie sa constatam, de data aceasta cu bucurie, ca v-ati cam plimbat. Ceea ce va dorim sa faceti si in continuare si sa aveti parte de vacante frumoase si cat mai exotice. Pana una, alta, fotografiile castigatoare la concursul cu tema „Palmieri” sunt cele de mai jos, numele castigatorilor fiind mentionate sub fiecare fotografie.
 

Palmieri, Andras Kerekes

Andras Kerekes


 
Palmieri, Daniela Matei

Daniela Matei


 
Palmieri, Sergiu Lisnic

Sergiu Lisnic


 Imagine premii
Felicitari Andras, Daniela si Sergiu! Catre ei vor pleca premiile constand in cate un exemplar din cartea “Ce dulce e viata la umbra palmierilor!” scrisa de Christian Jacq. Povestiri din indepartatul Egipt, pline de mister si magie.

Mai e ceva de adaugat, recidivam si avem si de data aceasta un premiu.. nu de consolare ci sa-i zicem surpriza, pentru ca nu am avut patru carti pentru cele mai bune patru fotografii ci doar trei, si este acordat fotografiei de mai jos. Fiind surpriza, va descoperi Angelica despre ce este vorba dar cu siguranta ii va placea, felicitari!
 

Palmieri, Angelica Panait

Angelica Panait


 
Va invitam sa vedeti intreg albumul foto al concursului cu tema Palmieri, la care ajungeti urmand acest link.

Ramaneti aproape, saptamana viitoare avem din nou concurs. Nemaipunand la socoteala ca si in acest moment avem unul in desfasurare, vedeti bannerul din dreapta sus pe ecran.
 

Va propun ca pe langa drumurile, chiar si virtuale, prin lumea larga, sa facem si o calatorie spirituala in mijlocul folclorului si culturii romanesti. Drept pentru care, tot se apropie Craciunul, va propunem o colectie de colinde de Craciun, o colectie chiar mare de colinde romanesti si nu numai, printre ele gasindu-se si binecunoscutul colind in limba engleza Silent Night. Gasiti versurile la fiecare dintre colindele propuse iar la majoritatea dintre acestea chiar si clipuri audio ale colindelor in interpretarea celor mai faine voci romanesti.
O, ce veste minunata
Deschide usa, crestine!
Domn domn sa-naltam
Florile dalbe
Din cer senin
Mos Craciun cu plete dalbe
Noapte de vis
Steaua sus rasare
Colindam, colindam iarna
Trei pastori
Clopotei clopotei
Saniuta fuge
O, brad frumos
Din an in an
Colindita
Afara ninge linistit
Astazi s-a nascut Hristos
Trei crai de la rasarit
Praznic luminos
Sus boieri nu mai dormiti
La Betleem colo-n jos
Buna dimineata la Mos Ajun
Mos Craciun
Silent night

 

De rasu’-plansu’
Bancuri cu Bula
Bancuri cu blonde
Bancuri seci
Faze comice din fotbal
Faze cu camera ascunsa
Faze cu batai intre fete

 
Legaturi utile:

Scorul Apgar descris pe intelesul tuturor. Cand si cum se calculeaza, cum se interpreteaza si care este rolul sau.
Sarcina pe saptamani, descrisa pe indelete
Modele de unghii – cele mai faine modele pentru unghiile tale
 
Si un pic de barfa.. 😉
Iti place Radio Zu? Atunci trebuie sa vezi ceva interesant despre acest post, detalii aici. Iar daca nu asculti radioul pentru ca esti televizoman convins, arunca-ti o privire si aici, s-ar putea sa te surprinda ce o sa citesti despre Pro TV.
 
Sa trecem si la financiare, poate ai nevoie de un curs valutar BNR sau de un convertor valutar, ti-l recomand cu incredere si cu placere in acelasi timp.
 

Reclame