Se zice ca orice lucru temeinic incepe cu o pauza.. Acum ca pauza s-a terminat, sa-i dam inainte cu concursurile, nu-i asa? Tema acestei saptamani este „Flori„. Stiu, am mai avut aceasta tema si acum cateva editii de concurs, saptamana aceasta cautam insa alt fel de flori. Flori din orase, din parcuri, din piete. Cadre generale, care sa cuprinda imaginea intreaga a aranjamentelor florale din locatiile respective. Cu alte cuvinte nu vor fi acceptate in concurs imagini cu flori individuale, buchete de flori, jardiniere sau gradina proprie ci fotografii cu flori din Plaza Catalunya de exemplu. Sau Parcul.. va las pe voi sa rascoliti sertarele cu amintiri, sunt sigur ca in drumurile voastre prin propriul oras ori prin alte tari ati vazut piete ori parcuri inflorite prin munca mesterilor decoratori de acolo. Atentie, cititi va rog regulamentul, sunt cateva lucruri esentiale acolo

Va asteptam la concurs.

Succes!

 

Editia: a 23-a
Perioada: 5 septembrie 2011, ora 00:00 – 11 septembrie 2011, ora 23:59
Tema concursului: Flori, din parcuri si piete publice
Numar premii: 7
Detalii premii: Inele transparente cu flori veritabile si cu proprietatea de a straluci in intuneric. Nu va spun mai multe, va las sa le descoperiti dupa ce le veti primi ca premiu, va zic, merita! (in realitate arata chiar mai bine decat in poza)
Imagine premii: Imagine premii concurs
Modalitate acordare premii: Cate un inel pentru cele mai faine 7 fotografii jurizate.

 

Regulament concurs

Articolul 1 – Scopul

1. Concursul, care se desfasoara prin intermediul retelei de socializare Facebook, are ca scop formarea unui album foto public pe tema data si impartasirea experientelor traite de participanti, prin fotografie, cu ceilalti participanti la concurs si vizitatori.

Articolul 2 – Participarea la concurs

1. Toti vizitatorii site-ului Traveloman.ro si ai paginii Traveloman pe reteaua de socializare Facebook pot participa la concursul saptamanii 5-11 septembrie 2011 cu tema „Flori, din parcuri si piete publice„.
2. Fiecare participant poate trimite una sau mai multe fotografii pe tema data (participantii sunt rugati insa sa nu exagereze cu numarul de imagini trimise).
3. Fotografiile trebuie trimise prin e-mail, la adresa traveloman [punct] fb2 [arond] gmail.com pentru a putea participa la concurs. E-mail-ul trebuie sa contina numele complet (prenume, nume) si in acelasi timp real al participantului la concurs. E-mail-ul trebuie sa contina denumirea orasului in care a fost realizata fiecare fotografie si denumirea locatiei (parcului, pietei publice etc) in care a fost realizata fiecare fotografie
4. Nu exista restrictii in ceea ce priveste data realizarii fotografiei sau a marcii aparatului de fotografiat cu care a fost realizata fotografia.
5. Nu sunt acceptate fotografii luate de pe Internet ori din alte surse si care nu apartin participantului la concurs.
6. Participantul declara in mod implicit prin inscrierea fotografiilor in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acestora si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile de autor asupra fotografiilor incriminate.

Articolul 3 – Utilizarea imaginilor

1. Fotografiile trimise prin e-mail (exceptand cele atinse de prevederile Articolului 4, punctul 1) vor fi postate intr-un album foto care va fi creat in sectiunea „Fotografii” a paginii Traveloman pe reteaua de socializare Facebook.
2. Fotografiile trimise de catre participantii la concurs vor face parte din arhiva de fotografii Traveloman si vor fi pastrate pentru o perioada neprecizata de timp.
3. Participarea la acest concurs reprezinta acordul tacit din partea participantului la concurs pentru eventuala utilizare a fotografiilor in vederea publicarii lor pe site-urile Traveloman.ro si Avola.ro (incluzand sub-domeniile sale), unde pot fi apreciate/comentate/discutate/downloadate de catre vizitatori, atat in perioada de desfasurare a concursului cat si dupa terminarea acestuia.

Articolul 4 – Excluderi

1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu primi in concurs sau de a exclude din concurs si/sau din albumul foto orice fotografie despre care considera ca nu corespunde temei concursului sau despre care considera ca ar putea aduce atingeri de orice natura scopului concursului sau imaginii generale a concursului sau organizatorului, inainte de publicarea in albumul foto, in cursul desfasurarii concursului sau dupa terminarea acestuia, fara sa ofere explicatii participantului.
2. In cazul in care e-mail-ul prin care participantul la concurs trimite fotografii catre organizator nu contine numele complet al participantului la concurs, denumirea orasului ori a locatiei in care a fost realizata fiecare fotografie, organizatorul poate decide ca fotografiile primite sa fie adaugate la albumul foto conform scopului concursului dar sa nu fie declarate castigatoare nici chiar in cazul in care indeplinesc conditiile necesare declararii drept castigatoare.

Articolul 5 – Premiile, jurizarea si votarea

1. In cadrul concursului vor fi acordate 7 premii, cate un inel pentru cele mai faine 7 fotografii jurizate.
2. Jurizarea va fi facuta de catre organizator (incluzand si eventualii membri ai sponsorului).
3. Castigatorul va fi anuntat pe site-ul Traveloman.ro si pe pagina Traveloman de pe reteaua de socializare Facebook in saptamana urmatoare celei de desfasurare a concursului. De asemenea castigatorii vor fi notificati prin e-mail pentru demararea procedurilor de livrare a premiului.

Articolul 6 – Note finale

1. Prin trimiterea fotografiilor prin e-mail participantul accepta si se declara de acord cu prezentul regulament de concurs.

Succes!
 
Traveloman
 

Reclame